Notícies

 • DIJOUS 29 D'OCTUBRE TALLS CARRETERA BV-5227 26 d'octubre de 2020

  En relació a les obres de millora de revolts a la carretera BV-5227, PK 3+380 a PK 5+420, entre Sant Quirze de Besora i Vidrà els informem que hi ha previst talls de circulació per voladures el dijous dia 29 d’octubre entre les 11:00h i les 15:00h .

 • CANVI D'UBICACIÓ DELS CONTENIDORS 8 d'octubre de 2020

  Creació de dues àrees de contenidors de residus a partir del 19 d'octubre. Una darrere l'Ajuntament i una altra darrere el pavelló. Consulteu el document adjunt cliclant al títol.

 • ACTIVITATS TARDOR PARC ACTIVITATS DE TARDOR DEL PARC 24 de setembre de 2020
 • CURSOS CONSORCI VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA 15 de setembre de 2020
  • Curs de neteja: El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló, organitza un curs de formació de neteja, totalment subvencionat i adreçat a persones en situació d'atur. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de setembre, a l'edifici de La Cooperativa. Les classes començaran el 6 d'octubre.
   El curs consistirà en una formació de neteja domiciliària, d'espais públics, d'empreses i sanitària. Les persones participants desenvoluparan les competències necessàries per a treballar en el sector. A més de la formació, hi haurà tutories personalitzades i acompanyament en la recerca de feina.
   La formació, de 42 hores, es realitzarà els dimarts, dimecres i dijous d’octubre i novembre en horari de 9.30 a 12.30 h a l’edifici La Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17). El curs s’iniciarà el 6 d’octubre i es farà seguint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.
   Les persones interessades poden fer la seva inscripció fins al 25 de setembre a l’edifici de la Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o a través del correu electrònic martipm@ajtorello.cat.Per a més informació, cal trucar al telèfon 938505313.

   

  • Curs de soldadura: L’ajuntament de Torelló amb el suport del Consorci de la Vall dle Ges, Orís i Bisaura organitza la nova edició del curs de formació de soldadura, adreçat a persones en situació d’atur. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de setembre. La formació es farà els matins d'octubre i novembre, a la Fundació Eduard Soler de Ripoll. El curs es farà amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.
   El curs, que és subvencionat, consistirà en una formació per desenvolupar les competències tècniques necessàries per a poder soldar. A més, comptaran amb tutories personalitzades i acompanyament en la recerca de feina. Per inscriure’s cal comprensió oral i escrita de la llengua catalana i/o castellana.
   El curs, de 70 hores, es realitzarà en horari de matins d’octubre a novembre a les instal·lacions de la Fundació Eduard Soler (FES) a Ripoll.
   Les persones interessades poden fer la seva inscripció fins al 25 de setembre a l’edifici de la Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o a través del correu electrònic martipm@ajtorello.cat.Per a més informació, cal trucar al telèfon 938505313.

   

  • Curs de mindfulness: El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un curs presencial de Mindfulness, amb places limitades per motius de seguretat i higiene. El curs començarà el 17 de setembre i finalitzarà el 26 de novembre, amb sessions cada dijous, de 18.30 a 21 h. Amb el Mindfulness, es vol potenciar el fet d'estar presents, conscients i poder gestionar les emocions. Per obtenir més informació i formalitzar les matrícules, cal trucar als telèfons 938 505 313 - 667 950 568 o bé escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
   El curs està adreçat, prioritàriament, a persones que estiguin treballant i es farà de manera presencial a la sala d'actes de La Cooperativa. En tot moment es compliran els protocols de seguretat i higiene vigents i, per això, les places són limitades.

   

  • Formació online per a empreses i emprenedors:
   • Instagram i Twitter per a negocis: 30 de setembre de 9:30h a 12:30h
    i 5, 6 i 8 d’octubre de 9:30 h a 13:00 h.
    Més informació i inscripcions  aquí

   

  • Facebook i WhastApp per a negocis: 16 de novembre de 15 h a 18 h
   i 17, 18 i 19 de novembre de 15 h a 18:30 h
   Més informació i inscripcions aquí
 • Rutes Marxa Nòrdica 2020 16 de juliol de 2020

  Més rutes a partir del setembre per la Vall del Ges, Orís i Bisaura!

   INSCRIPCIONS:  https://tincticket.com/marxanordica2020

   Clicant sobre el títol podeu trobar i consultar el llibret amb les caminades programades.

   

 • OBRES CARRETERA BV-5227 16 de juny de 2020

  Amb data 8 de juny de 2020, està previst iniciar les obres per millorar els revolts a la Carretera BV-5227.

  • Adjudicatari: AGLOMERATS GIRONA, SA
  • Import adjudicació: 226.114,74 €
  • Termini execució: 4 mesos

  L’obra consisteix en l'excavació dels talussos en roca existents amb una acalarida de fins a 5 metres d'amplada i la construcció d'una cuneta de formigó transitable de 1,2 metres d'amplada a la base d'aquests talussos.

  Durant les obres, es regularà el trànsit (pas alternatiu) en les fases que així ho requereixin. Es podran produir talls puntuals previ avís corresponent.

  Clicant al títol de la notícia podreu consultar el document mb els plànols.

 • DOCUMENTS IMPORTANTS MESURES ESTAT D'ALARMA 23 de març de 2020
 • Mesures per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 13 de març de 2020

  MESURES PER PREVENIR LA PROPAGACIÓ DEL CORONAVIRUS

  L’Ajuntament de Santa Maria de Besora apel·la a la responsabilitat i compromís de la ciutadania per prevenir la propagació del coronavirus.

  Cal seguir la informació dels canals oficials i evitar la propagació d’informació no contrastada. En aquest sentit s’anima a seguir informació de: canalsalut.gencat.cat/coronavirus,

  Les oficines municipals atenen presencialment en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, per telèfon 93 855 09 76 o per mail al st.m.besora@diba.cat.Si veniu a l'ajuntament recordeu que és obligatori l'ús de la mascareta. Heu de mantenir una distància de seguretat entre persones d'almenys 1,5 metres. Disposeu de gel hidroalcohòlic per la higiene de mans.

  Es poden fer els tràmits online entrant a la web https://santamariabesora.cat

  La sala polivalent, el frontó i el pavelló estan tancats fins a nou avís.

  • Hi ha un telèfon d’informació centralitzat?

  D’informació el 012, per simptomatologia el 061. El 112 només per emergències i en cap cas per informació.​

  • Quins són els grups de major risc?

  El Departament de Salut indica que els grups de major risc són les persones d'edat avançada i les persones amb malalties cròniques, com són les cardiovasculars, diabetis, cardíaques o pulmonars, o amb problemes al sistema immunològic.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49