Notícies

 • Música a la Gespa Música a la Gespa 15/04/2024

  Els diumenges 5, 12, 19  de maig a les 12 h del migdia als jardins del Parc, tindrem Dan Peralbo i el Comboi, Matthew McDaid i Selva Nua. El 26 de maig, a dalt el castell de Besora, dins el marc de la trobada anual al castell, podrem gaudir de la música de la Riverter. 

   Cal inscripció prèvia als concerts dels jardins i teniu tota la informació a la web www.musicaalagespa.cat

 • Activitats Primavera 2024 Activitats Primavera 2024 03/04/2024

  Organitzades pel Parc del Castell de Montesquiu

 • Informació Activitats 13/03/2024

   

  L’Armari d’intercanvi de llibres

  És un espai situat al primer pis de l’ajuntament, on a partir del proper 23 d’abril, cada dilluns a la tarda de 4 a 6 podreu passar a intercanviar els vostres llibres per els d’altres lectors i lectores del poble.

  El dia de la inauguració s’informarà a tothom, qui estigui interessat, del funcionament.

  Esperem que aquest petit projecte de reutilització de llibres tingui una gran rebuda!

  Us animen a llegir!

   

  Grup de Zumba

  Us recordem que tots els dimarts i dimecres de 8 a 9 del vespre té lloc l’activitat oberta a tothom de Zumba a la sala Polivalent.

   

  El Raconet de Besora

  Divendres 29 de març al matí torna a obrir el Raconet de Besora. Hi haurà guerra de destrals organitzat pel veïnat del Vilaró i pica-pica.

   

  Activitats al Castell de Besora

  Al mes de maig coincidint amb la represa de les excavacions al Castell de Besora s’organitza un seguit d’activitats, de les quals us informarem a l’agenda del mes de maig.

 • Revisió ITV Vehicles agrícoles i ciclomotors 07/03/2024

  DATA: 17 de Maig de 2024
  LLOC: Aparcament La Cugulera (Costat plaça Bisaura)
  HORARI: de 9:00h. a 12:30h

  Les persones que hagin de passar la inspecció, hauran de RESERVAR HORA a través del web: www.citaprevia.cat o bé al telèfon 972 49 29 12.

 • Informació nou servei urgències 29/02/2024

  Informació del Servei Català de la Salut sobre el nou servei d'urgències territorials d'Osona.

 • Rutes guiades Rutes guiades i activitats 2024 23/02/2024

  Rutes guiades pel territori 2024

  Des del Parc del Castell de Montesquiu s’impulsa aquest projecte amb l’objectiu de descobrir racons singulars de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de L’EIN serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

   

   

  Activitats de primavera 2024. Parc del Castell de Montesquiu

   

   

  Primavera i tardor són dos moments especialment bonics per a descobrir el territori i el parc a través de les diverses activitats de descoberta de l’entorn i el medi natural que s’hi programen.

  Primavera i tardor són dos moments especialment bonics per a descobrir el territori i el parc a través de les diverses activitats de descoberta de l’entorn i el medi natural que s’hi programen.Primavera i tardor són dos moments especialment bonics per a descobrir el territori i el parc a través de les diverses activitats de descoberta de l’entorn i el medi natural que s’hi programen.Primavera i tardor són dos moments especialment bonics per a descobrir el territori i el parc a través de les diverses activitats de descoberta de l’entorn i el medi natural que s’hi programen.Des del Parc del Castell de Montesquiu s’impulsa aquest projecte amb l’objectiu de descobrir racons singulars de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de L’EIN serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.Des del Parc del Castell de Montesquiu s’impulsa aquest projecte amb l’objectiu de descobrir racons singulars de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i de L’EIN serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49