Mesures per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

MESURES PER PREVENIR LA PROPAGACIÓ DEL CORONAVIRUS

L’Ajuntament de Santa Maria de Besora apel·la a la responsabilitat i compromís de la ciutadania per prevenir la propagació del coronavirus.

Cal seguir la informació dels canals oficials i evitar la propagació d’informació no contrastada. En aquest sentit s’anima a seguir informació de: canalsalut.gencat.cat/coronavirus,

Les oficines municipals atenen presencialment en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, per telèfon 93 855 09 76 o per mail al st.m.besora@diba.cat. Si veniu a l'ajuntament recordeu que és obligatori l'ús de la mascareta. Heu de mantenir una distància de seguretat entre persones d'almenys 1,5 metres. Disposeu de gel hidroalcohòlic per la higiene de mans.

Es poden fer els tràmits online entrant a la web https://santamariabesora.cat

La sala polivalent, el frontó i el pavelló estan tancats fins a nou avís.

Telèfons d'interès: Per informació el 012, per simptomatologia el 061. El 112 només per emergències i en cap cas per informació.​

El Departament de Salut indica que els grups de major risc són les persones d'edat avançada i les persones amb malalties cròniques, com són les cardiovasculars, diabetis, cardíaques o pulmonars, o amb problemes al sistema immunològic.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 19:36