CURSOS CONSORCI VALL DEL GES, ORÍS I BISAURA

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 00:00
 • Curs de neteja: El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló, organitza un curs de formació de neteja, totalment subvencionat i adreçat a persones en situació d'atur. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de setembre, a l'edifici de La Cooperativa. Les classes començaran el 6 d'octubre.
  El curs consistirà en una formació de neteja domiciliària, d'espais públics, d'empreses i sanitària. Les persones participants desenvoluparan les competències necessàries per a treballar en el sector. A més de la formació, hi haurà tutories personalitzades i acompanyament en la recerca de feina.
  La formació, de 42 hores, es realitzarà els dimarts, dimecres i dijous d’octubre i novembre en horari de 9.30 a 12.30 h a l’edifici La Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17). El curs s’iniciarà el 6 d’octubre i es farà seguint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.
  Les persones interessades poden fer la seva inscripció fins al 25 de setembre a l’edifici de la Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o a través del correu electrònic martipm@ajtorello.cat. Per a més informació, cal trucar al telèfon 938505313.

 

 • Curs de soldadura: L’ajuntament de Torelló amb el suport del Consorci de la Vall dle Ges, Orís i Bisaura organitza la nova edició del curs de formació de soldadura, adreçat a persones en situació d’atur. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de setembre. La formació es farà els matins d'octubre i novembre, a la Fundació Eduard Soler de Ripoll. El curs es farà amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.
  El curs, que és subvencionat, consistirà en una formació per desenvolupar les competències tècniques necessàries per a poder soldar. A més, comptaran amb tutories personalitzades i acompanyament en la recerca de feina. Per inscriure’s cal comprensió oral i escrita de la llengua catalana i/o castellana.
  El curs, de 70 hores, es realitzarà en horari de matins d’octubre a novembre a les instal·lacions de la Fundació Eduard Soler (FES) a Ripoll.
  Les persones interessades poden fer la seva inscripció fins al 25 de setembre a l’edifici de la Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o a través del correu electrònic martipm@ajtorello.cat. Per a més informació, cal trucar al telèfon 938505313.

 

 • Curs de mindfulness: El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un curs presencial de Mindfulness, amb places limitades per motius de seguretat i higiene. El curs començarà el 17 de setembre i finalitzarà el 26 de novembre, amb sessions cada dijous, de 18.30 a 21 h. Amb el Mindfulness, es vol potenciar el fet d'estar presents, conscients i poder gestionar les emocions. Per obtenir més informació i formalitzar les matrícules, cal trucar als telèfons 938 505 313 - 667 950 568 o bé escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.
  El curs està adreçat, prioritàriament, a persones que estiguin treballant i es farà de manera presencial a la sala d'actes de La Cooperativa. En tot moment es compliran els protocols de seguretat i higiene vigents i, per això, les places són limitades.

 

 • Formació online per a empreses i emprenedors:
  • Instagram i Twitter per a negocis: 30 de setembre de 9:30h a 12:30h
   i 5, 6 i 8 d’octubre de 9:30 h a 13:00 h.
   Més informació i inscripcions aquí

 

 • Facebook i WhastApp per a negocis: 16 de novembre de 15 h a 18 h
  i 17, 18 i 19 de novembre de 15 h a 18:30 h
  Més informació i inscripcions aquí

Darrera actualització: 15.09.2020 | 14:01